کد محصول: 2049

تعداد صفحه: 31 صفحه

نوع فایل: PDF,Word

قیمت: 31000 تومان

مقدمه
در حقیقت جک هیدرولیک دستگاهی استوانه شکل می باشد که دارای مکانیزمی است بدین صورت که داخل این استوانه روغنی وجود دارد که نیرویی با فشار بر این روغن وارد می‌گردد. نیرویی که وارد می‌شود سبب می شود که روغن
تراکم ناپذیز به یک استوانه دیگر که بزرگ تر از استوانه قبلی است منتقل گردد.در مرحله بعد همان روغن به با فشار خود به پیستون استوانه موجب حرکت دادن جسم مثلا یک جسم ماشنی بر روی استوانه می‌شود. این نوع مکانیزم را می توانید در عملکرد کارایی ماشین آلاتی نظیر جرثقیل مشاهده نمایید.این نوع مکانیزم شاید ساده بنظر برسد اما با همین سادگی کارهای بسیار سخت و زیادی را با بالاترین بازدهی انجام می دهد.
روغنی که غیر قابل تراکم می باشد و نیرویی را به روغن موجود وارد می نماید این اصل الگوریتمی است که جک هیدرولیک از آن بهره می برد.نکته مهم این است که آن فشار یکه بر پیستون کوچک اعمال می شود دقیقا وارد پیستون بزرگ می‌شود و سبب بالا رفتنش می گردد.
تعریف دیگر جک هیدرولیکی:یک نمونه سیلندر هیدرولیکی می باشد که فقط در یک سمت فعالیت می کند و اغلب اوقات دارای ظرفیت زیادی است. در ساختار جک‌های هیدرولیکی از یک میله با قطر زیاد که در آخرش یک شانه دارد به جای پیستون استفاده می‌شود.وجود شانه بدین دلیل است که باعث عدم خروج میله از داخل پوسته سیلندر شود.

طرز کار جک هیدرولیک
سطح مقطع زیادی در بخشی از جک هیدرولیک که جرم جسمی که روی آن هست وجود دارد که به نیروی بیشتری نیاز دارد.سطح مقطع پایینی هم بخشی از جک هیدرولیک که روغن را حرکت می دهد از طریق زدن تلمبه وجود دارد که نیروی کمتری نیاز دارد.
یعنی با توجه به زور و نیروی ما، یک نیروی کم را به یک سطح مقطع کمتر نیروی کمتری و به سطح مقطع بیشتر نیروی بیشتری لازم داریم که وارد کنیم.
در جک هیدرولیک دسته جک به عنوان اهرمی از نوع ثانویه است که خاصیتی مکانیکی منحصر بخودش را دارد این دسته خاصیت افزایش نیروی محرک را بر عهده دارد.نیرویی مفید از این دسته وارد جک هیدرولیک می شود که جک هم این نیرو را زیادتر می کند.خود این عمل سبب برابری خاصیت مکانیکی تمام دستگاه با خاصیت مکانیکی این ۲ بخش می گردد

فهرست مطالب
مقدمه ۴
طرز کار جک هیدرولیک ۵
کاربرد جک هیدرولیک ۶
سیلندر هیدرولیک “هوشمند” سنجش موقعیت ۱۲
جک هیدرولیک ۱۳
ساختار داخلی جک هیدرولیک ۱۴
جک در مدار های هیدرولیک ۱۶
سیلندر یک طرفه ۱۷
جک هیدرولیک پلانجری ۱۷
جک هیدرولیک با بازگشت فنری ۱۸
جک هیدرولیک دو طرفه ۱۹
جک هیدرولیک تک میله ۲۰
سیلندر دو میله ای ۲۱
انواع خاص جک هیدرولیک یک طرفه و دو طرفه ۲۲
جک هیدرولیک تاندم ۲۲
جک هیدرولیک تراورس سریع ۲۳
مزایای جک هیدرولیک تراورس سریع ۲۳
جک هیدرولیک (جک هیدرولیک) تلسکوپی ۲۴
جک هیدرولیک تلسکوپی یک طرفه ۲۵
جک هیدرولیک تلسکوپی دو طرفه ۲۶
طراحی اولیه ۲۷
جک هیدرولیک اتصال میله ای ۲۷
نکات طراحی ۲۹
سیلندر های (جک هیدرولیک) فرز کاری شده ۳۱
بخش های منفرد و اسامی آنها ۳۲
نکات طراحی ۳۳
منابع ۳۴

توجه: فایل های PDF فقط قسمتی از فایل پروژه ها هستند.

درگاه هوشمند کلیه کارت های بانکی عضو شتاب را پشتیبانی می کند

توجه: لطفا پست الکترونیک و شماره همراه خود را برای تکمیل سفارش وارد نمایید:

از این شماره همراه فقط برای خرید استفاده خواهد شد و هیچگونه استفاده ای دیگر نخواهد شد