کد محصول: 2090

تعداد صفحه: 20 صفحه

نوع فایل: PDF,Word

قیمت: 35000 تومان

فناوری RFID

مقدمه
هر روزه با پیشرفت فناوری و تلفیق آن با زندگی روزمره افراد و جهانی شدن ارتباطات از طریق اینترنت، گسترش فناوریهای روز در جنبه های مختلف زندگی بیشتر شده و استفاده از فناوریهای روز دنیا در سازمانها و سیستمهایی که در ارتباط مستقیم با مردم می باشند افزایش یافته است.

” فناوری رادیو شناسه ” (مخفف Radio Frequency Identification = RFID) یکی از کارآمدترین آنها می باشد که امروزه در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد.
سامانه شناسایی امواج رادیویی (Radio Frequency Identification – RFID) سامانه شناسایی بی سیمی است که قادر به تبادل داده ها به وسیله برقراری اطلاعات بین یک Tag که به یک کالا، کارت و… متصل شده و یک بازخوان (Reader) است.

سامانه های RFID از سیگنالهای الکترونیکی و الکترومغناطیسی برای خواندن و نوشتن داده ها بدون تماس بهره می برند. اصولا به هر سیستمی که قادر به خواندن و تشخیص اطلاعات افراد یا کالاها باشد سیستم شناسایی یا Identification System گفته می شود.

به طور کلی شناسایی خودکار و نگهداری داده ها (AIDC) روشی است که طی آن تجهیزات سخت افزاری یا نرم افزاری قادر به خواندن و تشخیص داده ها بدون کمک گرفتن از یک فرد هستند. بارکدها، کدهای دو بعدی، سیستم های انگشت نگاری، سامانه شناسایی با استفاده از فرکانس رادیویی، سیستم شناسایی با استفاده از قرنیه چشم و صدا و… از جمله این راهکارها می باشند.

یکی از جدیدترین مباحث مورد توجه دانشمندان جهت شناسایی افراد یا کالاها استفاده از سیستم شناسایی با استفاده از فرکانس رادیویی یا RFID هست. امروزه توسط فروشگاه های زنجیره ای بزرگی چون «وال مارت» و «مک دونالد» و نیز سازمان های مهمی چون “وزارت دفاع ایالت متحده آمریکا” استفاده شده و امتحان خود را به خوبی پس داده است.
آنتن RFID و یا همان ” RFID Antenna ” امواج رادیویی را در محدوده مشخصی منتشر می کند. این امواج رادیویی دو عمل اصلی انجام می دهند :

فهرست مطالب

مقدمه ۱
تاریخچه RFID 3
اصول فناوری RFID 3
نحوه انجام عملیات ( RFID چگونه کار می کند ) ۴
انواع RFID از نظرمحدوده فرکانسی ۵
انواع تگ های RFID : 6
انواع تگ های Active 7
مشکلات و معایب RFID : 10
کاربردهای RFID : 11
۱) مدیریت زنجیره تامین (SCM): 12
۲) سیستم کنترل موجودی: ۱۳
۳) ایجاد امنیت و جلوگیری از سرقت : ۱۴
۴) پزشکی: ۱۵
۵) کنترل و نگهداری موجودات زنده : ۱۶
۶) در محلهای فروش Point-of-sale) POS) : 16
۸) کنترل مسافران : ۱۷
۹) دریافت عوارض راه : ۱۷
کاربردهای آینده RFID : 18
۱) ایجاد سیستمهای هوشمند خانگی: ۱۸
۲) ایجاد سیستم های اعلام خطر در اتومبیل : ۱۹
۳) RFID در مصارف پزشکی : ۱۹
نتیجه گیری ۲۰
منابع و ماخذ ۲۲

توجه: فایل های PDF فقط قسمتی از فایل مقالات هستند.

درگاه هوشمند کلیه کارت های بانکی عضو شتاب را پشتیبانی می کند

توجه: لطفا پست الکترونیک و شماره همراه خود را برای تکمیل سفارش وارد نمایید:

از این شماره همراه فقط برای خرید استفاده خواهد شد و هیچگونه استفاده ای دیگر نخواهد شد